Çahet kodra, buron ujë i madh (Video)

Magazine
10:05 | 04 Janar 2021

Një video që po qarkullon në internet këto ditë, ka marrë vëmendjen e njerëzve.

Në këtë video shihet se si çahet një kodër dhe buron ujë në sasi të madhe nga ajo. Kjo ka zgjuar kureshtjen e njerëzve dhe është shndërruar në vend turistik, i njohur si kanioni Antelope. Për më tepër ndiqni videon me poshtë:

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.