Burcu Özberk në pushime shfaqët më e këndshme se kurr më parë

Turke
19:04 | 12 Korrik 2020

Aktorja e njohur turke Burcu Özberk ka filluar pushimet së bashku me miqtë e saj në Bodrum.

Aktorja ishte duke notuar në ujë dhe nuk i vërejti gazetarët duke e fotografuar.

Kur i pa ajo u mundua të largohej pa rënë shumë në sy, nga ajo që shihet ajo shfaqët më e këndshme se kurr më parë. /MuzikTurke.com/

Etiketimet:
Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.