Biden po përgatit një funksion të veçantë për Clintonin

Lajme
20:59 | 14 Nëntor 2020

Washington Post raporton së Presidenti i ri i Amerikës, Joe Biden,  ka vendosur që ish Sekretarja e Shtetit Hillary Clinton do të emërohet ambasadore e SHBA-ne në OKB.


Ky do të ishte një lajm fantastik për Kosovën, sepse zonja Clinote është një ithtare e fortë e shtetit të Kosovës.

 

Duke cituar burime anonime “Washington Post” deklaron se ekipi i Biden po shqyrton kandidaturën e gruas së ish Presidentit Bill Clinton.

Ekipi i Biden thuhet se beson se Hillary Clinton, e cila humbi zgjedhjet presidenciale nga Donald Trump në 2016, mund të përmison imazhin e Amerikës në sytë e bashkësisë ndërkombëtare.

Bazuar në parashikimet e zgjedhjeve, media amerikane shpalli kandidatin demokrat Biden fitues të zgjedhjeve, të mbajtura më 3 nëntor.

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.