Bes Kallaku bën festë të pazakontë për ditëlindje

Magazine
10:03 | 21 Nëntor 2020

Nuk kishte si të mos organizonte një festë të bukur me rastin e 35-vjetorit të tij.

Bes Kallaku nuk e ka mohuar asnjëherë faktin se është rritur në Bubq, përkundrazi ai gjithmonë ka treguar se është shumë krenarë për origjinën e tij. Kjo festë për rastin e ditëlindjes së tij duket sikur ishte organizuar atje dhe kishte të gjitha motivet nga jeta në fshat.

Në një foto ai ka pozuar bashkë me Xhensilën dhe Ajkën dhe të tre janë përshtatur në “look” duke u dukur kështu mjaftë bukur. Besi ka mbajtur edhe një fjalim shumë të ngrohtë së bashku me Ajkën. Ai ka falënderuar të gjithë miqtë dhe nuk ka harruar të përmend edhe Bubqin për të cilin shprehet se e bëri katundin më të famshëm.

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.