Asnjë veshje nuk ia mbulon gjoksin e Bleronës

Magazine
19:44 | 17 Nëntor 2020

Blerona Zeqiri është një ndër fytyrat më të njohura në mediat rozë.

Me poza të ndryshme në rrjete sociale, ajo menjëherë kalon në lajm

Duke qenë qendër e vëmendjes për humbjen e kilogramëve, ajo nuk ndalet duke realizuar imazhe nga më të ndryshmet.

Edhe sot, në imazhin e postuar bie në sy gjoksi i saj i madh duke mos ia mbuluar asnjë veshje që bën.

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.