Arta Nitaj krenohet që ka bërë ndërhyrje estetike në këtë pjesë të trupit

Magazine
02:32 | 06 Gusht 2020

Arta Nitaj tregoi ndërhyrjen estetike që ka kryer në buzë.

Arta Nitaj është emër shumë i komentuar në shoubiz, sidomos për paraqitjet në rrjete sociale.

Ajo kujdeset shumë për linjat trupore, të cilat nuk heziton t’i ekspozojë në fotografitë që i publikon vazhdimisht.

Përmes një postimi, Arta së fundi bëri të ditur se ka kryer një ndërhyrje estetike në buzë, duke i fryrë ato.Teksa fotografoi buzët nga afër dhe tregon haptas ndryshimin që ka pësuar pas kësaj ndërhyrjeje, Arta u shpreh e kënaqur me këtë ndryshim.

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.