Arianës i zbulohen krejt të brendshmet në këtë veshje

Magazine
00:48 | 18 Gusht 2020

Ariana Fejzullahu është një ndër femrat më te permendura në mediat rozë.

Ajo përmes postimeve që bën gjithmonë dallohet me stilet e ndryshme që praktikon tek vetja, shkruan “Kosovarja”.

Duke u ekspozuar në forma të ndryshme, Ariana çdo herë kalon në lajm.

Edhe sot, me një veshje provokuese asaj i shihen edhe të brendshmet.

Theksojmë, Ariana dhe Ermali janë prindër të 4 fëmijëve.

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.