Anjeza Prokshi merr kurorën e më të bukurës në Drenas (FOTO)

Magazine
19:56 | 28 Dhjetor 2020

Në qytetin e Drenasit është mbajtur eventi “Miss Drenasi ”.

Gjatë kësaj mbrëmje plotë emocion për vajzat konkurente, ishte Anjeza Prokshi ajo e cila fitoi kurorën e më të bukurës se qytetit.

Në mbrëmjën e Miss Drenasit”, ishin një numër i madh i të pranishmëve, të cilët pa dyshim u ndanë të kënaqur me përzgjedhjen e Anjezen si femra më e bukur në Drenas.Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëmNuk ka asnjë përshkrim të disponueshëmNuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.