Aktori i serialit “Çukur”, bëhet baba për herë të parë

Turke
00:08 | 15 Korrik 2020

Aktori i serialit “Çukur”, Erkan Kolçak Köstendil (Vartolu) dhe bashkëshortja e tij Cansu Tosun janë bërë prindër për herë të parë dje. 

Erkan u bë baba i një djali me emrin Marsel.

Bebi Marsel dhe nëna Cansu gëzojnë shëndet të plot.

Etiketimet:
Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.