Afrona duket se ka shtuar shumë kilogramë

Magazine
01:20 | 31 Korrik 2020

Afrona Dika është ndër femrat më të bukura në showbizin kosovar.

Ajo me përkushtimin që ka ndaj vetës, çdo herë shfaq elegancën që ka në paraqitjen fizike, shkruan “Kosovarja”.

Imazhi i fundit që ka postuar, duket sikur Afrona është shëndoshur shumë ose vet pozita e bën që të duket kështu.

Theksojmë, ajo dhe Blero janë tejet të angazhuar në profesionet e tyre, saqë shpesh detyrohen të qëndrojnë larg njëri tjetrit.

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.