Afrona Dika nxjerrë gjoksin jashtë në veshje tradicionale

Magazine
21:16 | 13 Nëntor 2020

Ndonëse është martuar vitin e kaluar përveç në vello foto tjetër të Afronës nuk i kemi parë.

E tani pas martesës ka filluar ti shpeshtojë fotot në veshje tradicionale, shkruan “Kosovarja”.

Afrona ka postuar tri imazhe me tri veshje të ndryshme tradicionale.

Por në njërën prej tyre ajo u shfaq edhe pak provokative.

Mbase pak e tepërt kjo në një veshje tradicioanle. Po ju si e vlerësoni?/

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.