Adelinën nuk do ta njihni me këtë rregullim në fytyrë

Magazine
01:53 | 06 Gusht 2020

Adelina Berisha me një rregullim perfekt duket si një person krejt tjetër.

Duke qenë edhe si këngëtare e dalluar, ajo gjithmonë është pjesë e mediave rozë, shkruan “Kosovarja”.

Por, në këtë paraqitje ajo me të vërtetë duket mahnitëse dhe e dalluar, pasi që ka bërë një grim perfekt.

Pa dyshim, këngëtarja pranoi komente të shumta pas publikimit të fotografisë.

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.