Adelina reklamon të pasmet më shumë se ç’duhet

Magazine
02:35 | 08 Gusht 2020

Adelina Tahiri është një këngëtare e dalluar në skenën muzikore.

Ajo gjithmonë provokon në forma të ndryshme, andaj edhe kalon në lajm, shkruan “Kosovarja”.

Duke jetuar një jetë luksoze ajo gjithmonë godet me veshje të ndryshme.

Këtë herë, ajo ka provokuar duke treguar të pasmet e saj.

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.