A kujdeset ish bashkëshorti për fëmijët edhe pas ndarjes, flet Adriana Matoshi

Magazine
23:24 | 07 Nëntor 2020

Aktorja Adriana Matoshi ka folur për jetën e saj si nënë e vetme. Ajo ka treguar se e kishte përjetuar rëndë divorcin nga ish-burri por se derisa ishte në martesë ishte e lumtur.

Ajo thotë të ketë pasur shumë vështirësi në rritjen e fëmijëve, pasi edhe puna e aktorit në Kosovës, nuk paguhet shumë.

Por ajo shprehet e lumtur sepse ka arritur që të rris fëmijë të lumtur.

“Unë nuk kam që marrë të ardhuna për fëmijë. Unë jam ajo që shpenzoi për fëmijët e mi”, tha Matoshi në emisionin “Tètè A Tètè me Adelinën” në Kanal10.

“Fëmijët e mi nuk hjekin keq. Fëmijët e mi shkojnë te baba i vetë, i kanë raportet e mira”, tregoi ajo.

“Fëmijët e mi janë të lumtun se e shohin babën e lumtur edhe nanën e lumtur. Nuk e kanë një boshllëk brenda vetës. Ne nuk jemi nda me polici. E kemi një raport shoqëror”, shtoi aktorja.

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.