A është more kjo Tuna, se pa grim s’po njihet

Magazine
00:53 | 18 Gusht 2020

Tuna Sejdiu është ndër ata zëra muzikor që nuk e ka pas problem asnjëherë të shfaqet ashtu siç është.

Edhe në foton e radhës Tuna si rrallë herë është shfaqur pa grim, ku ka marre jashtëzakonisht vëmendje, shkruan “Kosovarja”.

E duke e parë kaq ndryshe me siguri që shumë prej jush po pyetni se a është kjo Tuna.

Sidoqoftë, këngëtarja po duket në top formë dhe kjo ka rëndësi./Kosovarja/

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.