A është fetare edhe gruaja e Gold Ag?

Magazine
00:52 | 05 Gusht 2020

Ermira, është vajza që e pushtoj zemrën e reperit nga Presheva, por që jeton e vepron në Prishtinë, Gold Ag.

Goldi, është reperi patriot që nuk ndalet së publikuari këngë që shprehin ndjenjën e tij të atdhedashurisë, shkruan “Kosovarja”.

Siç dihet, reperi është edhe fetar i devotshëm, madje shpesh fletë për këtë gjë, për besimin e tij dhe gjërat që lidhen me fe.

Siç kuptojmë, edhe e përzgjedhura e tij është e dhënë pas fesë. Epo, jo rastësisht kanë përfunduar së bashku.

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.