A e njihni vogëlushen në këtë foto?

Nostalgji
02:53 | 04 Gusht 2020

Këngëtarja shqiptare ka hapur arkivat.

Këngëtarja e njohur shqiptare, Linda Halimi, duket se është përmalluar për kohën e shkuar.

Me të ardhur në Kosovë ajo ka hapur arkivat dhe me ndjekësit e ka ndarë një imazh nga e kaluara.

Ajo e ka bërë një postim në të cilin shihet se ka qenë fëmijë. Nuk është edhe aq e vështirë për ta kuptuar se cila këngëtare është.

Linda nuk është se ka ndryshuar shumë përveç se nga pesha.

Këngëtarja e cila jeton dhe vepron tash e një kohë në SHBA ka ardhur në Kosovë pas shumë vitesh.

 

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.