7 shenjat që tregojnë se ju dhe partneri juaj po bëheni të huaj

Nostalgji
21:01 | 27 Nëntor 2020

Ekziston një pikë në lidhjen tuaj ku nuk ndiheni më të lumtur si në fillimet tuaja.

Sipas statistikave të divorceve kjo është një pikë e rrezikshme e cila ndodhe mes viteve 5-8 të marrëdhënies tuaj, shkruan “Living”.

Një nga arsyet më të mëdha është rritja e ngadaltë, por e qëndrueshme, e ndarë nga partnerët, e cila ndikohet kryesisht nga të qenit në gjendje të keqe dhe mungesa e përpjekjes.
7 shenjat që tregojnë se ju dhe partneri juaj po bëheni të huaj.

Ju shpesh habiteni nga partneri juaj, por jo në një mënyrë të mirë

Ekziston një mungesë aq e fortë e komunikimit sa që ju keni ndaluar së mbajturi kontakte me njëri-tjetrin. Ne kurrë nuk ndalemi së rrituri apo ndryshuar, kështu që nëse nuk jeni në kontakt me mendimet ose shijet e partnerit/ partneres, kjo duhet të jetë një shenjë që lidhja juaj ka mbaruar.

Nuk ziheni më me njëri-tjetrin

Është një mit që çiftet e lumtura nuk zihen kurrë. Zënkat lindin nga shqetësimi emocional nëse nuk ju pëlqen diçka që partneri juaj ka bërë, doni t’i bëni me dije në mënyrë që të ndaloni të njëjtën çështje të përsëritet në të ardhmen.

Nuk duhet të përmendni njerëz që partneri juaj i urren ose nuk merret vesh

Ne kalojmë shumicën e orëve tona në punë, kështu që është praktikisht e pamundur të mos sjellim disa nga shqetësimet e saj në shtëpi.

Çiftet e lumtura bëjnë një “kontroll të ditës” në gjërat dhe mendoni se sa ndan partneri juaj për vendin e tij të punës? Sa mund të kujtoni? Nëse përgjigjja është një heshtje, mund të keni probleme komunikimi, tranmeton lajmi.net.

Ju nuk jeni të ngazëllyer për të ndarë lajme të mira me ta.

Imagjinoni që keni marrë një lajm të pabesueshëm, kush është personi i parë që doni të telefononi ose të dërgoni mesazhe? Nëse zgjedhjet tuaja të para ose të dyta nuk janë partneri juaj, kjo do të thotë që ju tashmë jeni në fund të lidhjes tuaj.

Heshtjet tuaja nuk janë më të rehatshme

Mos harroni kohët kur mjaftonte vetëm të qenit pranë tyre, duke mos bërë asgjë? Idealisht, kjo ndjenjë nuk duhet të ndalet kurrë, çiftet duhet të jenë të qetë rreth njëri-tjetrit edhe nëse janë të zënë duke bërë gjëra të ndara.

Shmangni kontaktin me sy

Kontakti me sy na detyron të angazhohemi me njerëz të tjerë, veçanërisht kur bëhet fjalë për partnerin tonë. Nëse jeni duke shmangur shikimin e tyre, kjo mund të thotë që ju nuk doni të flisni ose të dëgjoni dhe se jeni duke u mbyllur hapur prej tyre.

Një sinjal tjetër është që ata të mos ndërpresin kontaktin me sy nga telefoni i tyre për t’ju parë.

Thjesht nuk të intereson më

Pyete veten, a lexove vetëm për shenjat në këtë artikull dhe i anashkalove zgjidhjet apo madje nuk u dha atyre një mendim të dytë? Ju mund të mos jeni të interesuar të rindërtoni lidhjen që keni pasur dikur dhe jeni në rregull me të.

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.