19 vjeҫarja ka nevojë për ndihmën tuaj, kërkohen 200 mijë euro për shërimin e saj

Lajme
20:47 | 17 Dhjetor 2020

Kërkohen 200 mijë euro për shërimin e 19 vjeçares.

Familja Sherifi nga Mitrovica, po kërkon ndihmë financiare për shërimin e Nazlije Sherifit 19 vjeçare, e cila është diagnostifikuar me Glomerulosklerozë Fokale Segmentale.

Në pamundësi për të përballuar shumës prej prej 200.000 Euro për trajtimin, sigurimin e veshkës së përshtatshme dhe kryerjen e operacionit të transplantit të veshkave në Turqi, kërkohet mbështetje financiare tek njerëzit bamirës.

Të dhënat ku mund të dërgoni para:

Llogaria Bankare: Raiffeisen Bank Kosovo

Emri: Ilir Sherifi (Vëllau)

Nr i llogarisë: 1503001005226061

IBAN XK05

SËIFT: RBKOXKPRXXX

Nr kontaktues: 049 221 168

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.