111 pacientë me COVID-19 po trajtohen në Spitalin e Pejës, 17 në gjendje të rëndë

Lajme
10:32 | 26 Nëntor 2020

Në Spitalin e Pejës janë duke u trajtuar 111 pacientë me COVID-19.

Nga spitali njoftojnë se 17 janë në gjendje të rëndë, ndërsa 15 pacientë janë shëruar gjatë 24 orëve të fundit.. Njoftimi i plotë: 15 pacientë janë shëruar gjatë 24 orëve të fundit me Covid-19. 111 pacientë janë duke u trajtuar aktualisht në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë me Covid-19. Sa i përket gjendjes së pacientëve: 3 Pacientë janë në Respirator, 65 pacientë janë në Oksigjeno terapi ndërsa nga 17 janë në gjendje të rëndë.

Materialet dhe informacionet në "MUZIKTURKE" nuk mund të kopjohen ose të përdoren pa iu referuar burimit të portalit apo miratimin nga redaksia.

MUZIKTURKE, © 2020 Të gjitha të drejtat e rezervuara.